ViVartist

Programa
OBJECTIUS :

Amb aquesta proposta es vol arribar a l’escola i centres juvenils, perquè els participants puguin adquirir coneixements de teatre musical, adaptats a les edats dels diferents cicles escolars, amb la finalitat de formar als participants durant tot el curs acadèmic per acabar fent un musical a final de curs i petites mostres cada trimestre.

Els horaris i sessions es repartiran durant la setmana com qualsevol extraescolar, amb tres hores repartides en dos o tres dies segons com a l’escola més li convingui.

PUNTS A TREBALLAR :

Utilitzarem el llenguatge i els recursos adequats, per a que els participants puguin adquirir L’ART DE LA COMUNICACIÓ, dirigits per professionals del món artístic i professionals de les tres disciplines.

Treballarem el CANT amb classes teòriques i pràctiques adaptades, de forma que els protagonistes aprenguin a interpretar cançons i puguin comunicar-ho als seus companys, familiars i mestres. Tot això amb el treball col·lectiu i individual interpretatiu de cançons. Iniciarem als participants a l’art de la DANSA, estimulant la seva mobilitat, la coordinació i la destresa.

Fomentarem la comunicació amb un públic des d’exercicis de presència escènica fins a coreografies adequades a cada nivell, que formin el musical general. També incidirem en la tècnica d’INTERPRETACIÓ, aplicant exercicis que facilitin i millorin la rapidesa mental dels participants, amb escenes i proves d’improvisació.

LA COMBINACIÓ DE LES 3 DISCIPLINES “CANT-DANSA-INTERPRETACIÓ”
permetrà confeccionar UNA MOTIVANT MOSTRA ARTÍSTICA que es mostrarà al final del procés a la mateixa escola o bé teatre proper.
La mostra s’organitzarà en funció del volum de participants, així com de les necessitats de cada escola.
VivArtist, és un programa educatiu vinculat al teatre musical amb el propòsit de desenvolupar la creativitat artística de l’infant o jove. Ens adaptem a les necessitats de l'escola.
Última actualització: 26/04/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Dansa, Jornada lúdica, Projectes de llarga durada, Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Dansa, Música, Teatre
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't