Reinventem el material escolar

Quadrats, ratlles o blanques. Espiral o sense. A4 o A5. Siguin com siguin les llibretes, cada dia a les escoles se n’utilitzen un munt. T’hauries imaginat que les llibretes poguessin emetre sons? O que el que escrivim a paper, es digitalitzes? Poden els teus alumnes reinventar el material escolar?

Us proposem una metodologia basada en el Design Thinking per què els teus alumnes trobin solució al repte real proposat.

Oxford sap que per a poder triomfar, mereixem el millor material. Cal transformar el paper en paper intel•ligent per què les paraules vagin més enllà d’aquest i les idees sobrepassin els límits. Els ajudem?

Proposem als nens i nenes participar en un concurs on podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur. Dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior.

Escull el format que més s’escau a les teves necessitats i participa. Presenteu els vostres projectes al concurs, importats premis us estan esperant!
Poden els teus alumnes, aplicant Design Thinking a l'aula, reinventar el material escolar?
https://www.creativationchallenge.com/guia-docents
Última actualització: 20/03/2018
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Disseny
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA