Combatre el Bullying

El 24 de desembre de 2015, Alan, un adolescent de 17 anys, es va treure la vida després de patir assetjament escolar durant 2 anys. A Espanya, 1 de cada 10 alumnes assegura haver patit assetjament escolar i 2 de cada 10 agressors que el provoquen confessen no saber per què van decidir fer-ho.
Espanya és el 6è país de la UE amb més suïcidis per aquesta causa, hem d’actuar!

Poden els teus alumnes dissenyar els millors plans d’actuació per fomentar la divulgació i l’adheriment del major nombre de persones al “Manifest Alan”? D’aquesta manera, contribuiran a trobar solucions per a combatre el Bullying a les aules i per a conscienciar als alumnes i la societat.

Us proposem una metodologia basada en el Design Thinking per què els teus alumnes trobin solució al repte real proposat.

Les fundacions FCB i HSJD han apadrinat aquest repte perquè creuen en la importància de resoldre’l, els ajudes?

Proposem als nens i nenes participar en un concurs on podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur. Dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior.

Escull el format que més s’escau a les teves necessitats i participa. Presenteu els vostres projectes al concurs, importats premis us estan esperant!
Poden els teus alumnes, aplicant Design Thinking a l'aula, dissenyar els millors plans d’actuació per fomentar la divulgació i l’adheriment del major nombre de persones al “Manifest Alan”?
Última actualització: 20/03/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar
ODS
Llarga durada
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't