Extraescolars: Fomentem la Lectura \"Contes que Bateguen\"

Basat en una plataforma gamificada de lectura on s'obra un món de possibilitats per desenvolupar el plaer de la lectura entre els més joves.

Aconseguirem que els alumnes es transformi en una societat de detectius literaris en la qual els alumnes hauran de resoldre casos.

Accediran a una biblioteca amb nombrosos títols i un entorn educatiu i motivador on es convertiran en detectius literaris que tindran com a missió rescatar els personatges i objectes que, misteriosament, s’han escapat dels llibres.

Amb una variada selecció de lectures per a tots els lectors de primària i secundària, atenent a diferents temes, valors, matèries... es dissenyarà un pla de lectura que es convertirà en una aventura plena de misteris i enigmes en la qual serà necessària la implicació activa dels lectors i on es podrà modificar i ampliar amb les teves propostes nous desafiaments que permetran als teus alumnes obtenir recompenses i premis
És una plataforma en què es posa en joc la lectura i utilitza estratègies de la gamificació per incentivar el desig de llegir.
Última actualització: 05/03/20
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Disseny, Llengua i literatura catalana, Llengua i literatura castellana, Recerca
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïtat condicionada
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacte
CONTACTA