Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Tallers de creativitat a l’aula

Una sessió de formació gratuïta en format taller de 90 minuts adreçada a mestres de cicle superior de primària i primer cicle de secundària on conèixer i practicar el Mètode de la Creativació.

El Mètode de la Creativació és un procés ordenat i sistemàtic per a realitzar projectes a l’aula. La metodologia, basada en el Design Thinking i l’ABP (Aprenentatge Basat en Problemes), parteix de la base educativa actual (aprendre continguts curriculars i competències bàsiques), però hi aporta quelcom més enriquidor: la creativitat i la innovació.

Conèixer les 6 fases que proposa el mètode, ens ajudarà a dinamitzar un projecte des de l’anàlisi del repte fins a la presentació de la proposta o solució. Així doncs, els mestres podreu descobrir les bases per dinamitzar qualsevol projecte perquè les activitats i les eines que aprendrem són fàcilment aplicables a qualsevol tipus de repte.

Formació en format taller on conèixer i practicar el Mètode de la Creativació: una metodologia per realitzar projectes a l’aula basada en el Design Thinking i l’Aprenentatge Basat en Problemes.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • prof
  • cs
  • eso1c

Àrees de coneixement

  • Formació professorat

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Febrer
Dt ( 18.00h )
Sense límit
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
L'activitat es realitza en el centre escolar

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.