Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Visita guiada al CRAM

A través d’una visita a les instal·lacions del CRAM i de l’exposició «A favor de la biodiversitat, un mar d’esperança», l’alumnat podrà conèixer la tasca que es fa des de la nostra Fundació per a la conservació del medi marí i la protecció de les espècies amenaçades. Amb aquesta visita, podran veure alguns dels animals que hi ha al centre i conèixer les actuacions per a la recuperació i la reintroducció d’espècies marines que ha fet el CRAM.

RELACIONS CURRICULARS:

· Argumentació de la importància de mantenir la biodiversitat. Anàlisi d’algun problema associat al tràfic legal i il·legal d’espècies i al desplaçament d’espècies autòctones per espècies invasores.

· Identificació i anàlisi dels impactes de les activitats humanes sobre la biodiversitat. Valoració dels efectes de la introducció d’espècies exògenes en els ecosistemes.

· Caracterització del concepte de gestió ambiental. Valoració de les conseqüències de les accions humanes sobre el medi ambient. Identificació de diferents postures ideològiques davant dels problemes ambientals. Relació entre creixement econòmic i problemes ambientals: comparació entre el conservacionisme i el desenvolupament sostenible.

· Valoració de la importància del manteniment de la biodiversitat. Recerca d’informació d’espècies en perill d’extinció i accions per a la seva conservació. Reflexió i debat t d’algun problema ambiental global.

OBJECTIUS D’APRENENTATGE DE L’ACTITVITAT:

· Conèixer el funcionament del Centre de Recuperació d’Animals Marins i la seva tasca per a la conservació de la biodiversitat marina.
· Caracteritzar les accions que es duen a terme per a la cura, la recuperació i la reintroducció dels animals marins.
· Valorar les conseqüències de l’impacte humà sobre el medi.

MATERIALS RELACIONATS AMB L’ACTIVITAT:

Guia didàctica de l’activitat (s’envia quan es formalitza la reserva).

Visita guiada a les instal·lacions del CRAM. Els nois i noies podran veure la tasca del CRAM vers la conservació del medi marí i reflexionaran sobre el paper de cadascú en la millora de l’entorn.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c
  • eso2c
  • btx
  • cf
  • ee

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia

Objectius de desenvolupament sostenible

  • Canvi climàtic
  • Vida i ecosistemes
minusvalido
airelibre1
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( A les 10h o a les 12h )
25
180€ / Grupo ( Preu variable )
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.