No embrutem el nostre mar!

Durant la visita guiada al CRAM i en l'activitat del taller, els nens i nenes analitzaran el nivell de contaminació que hi ha al mar a partir de dos casos reals. Es faran diversos experiments, utilitzant la metodologia científica, per ajudar l'alumnat a comprendre els diferents tipus de contaminació marina i per analitzar com afecten les espècies marines. Així mateix, s'explicarà què ha fet el CRAM per ajudar els animals que s'han vist afectats per aquesta contaminació.


RELACIONS CURRICULARS:

· Observació i descripció de diferents tipus de paisatge de l'entorn proper i llunyà, reconeixent els elements naturals i humanitzats i l'impacte de l'activitat humana en el paisatge.

· Identificació i disseny d'actuacions responsables orientades a l'ús sostenible de l'entorn.

· Realització d'un treball d'investigació a partir d'una qüestió rellevant, mitjançant el treball cooperatiu i l'ús de les TIC.


OBJECTIUS D'APRENENTATGE DE L'ACTIVITAT:

Conèixer la repercussió que té la contaminació sobre la vida marina. Analitzar les causes i les conseqüències de la contaminació en el medi marí. Reflexionar sobre les actuacions que podem fer, com a ciutadans, per a la conservació del medi marí.


MATERIALS RELACIONATS AMB L'ACTIVITAT:

Guia didàctica de l'activitat (s'envia quan es formalitza la reserva)
Visita guiada i taller sobre els efectes de la contaminació marina en els animals
Última actualització: 06/02/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA