El gegant de les 17 potes

El parc Rural de la Torre negra i el Pi d’en Xandri, són uns dels símbols més representatius per a la societat de Sant Cugat. Han succeït moltes coses que expliquen l’actualitat del municipi, i per això creiem que és molt important que tots els ciutadans i ciutadanes coneguin la seva història.

Durant la primera sessió, a través d’una visita guiada per l’espai ens introduirem en el món dels animals i les plantes més representatives. Utilitzarem també la imaginació i alguns personatges ficticis per a poder treballar amb la història, passat, present i futur d’aquest espai tant emblemàtic.

Durant el taller de la segona sessió, es realitzarà un taller artístic per resumir tots els coneixements adquirits durant la primera sessió.
Activitat de descoberta del parc Rural de la Torre negra i el pi d'en Xandri: coneixença de la història i dels animals que hi viuen.


Última actualització: 12/01/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA