Encaixos. Un edifici que amaga formes geomètriques (Barcelona)

En aquest taller, el nostre amic interactiu Quiric convida els més petits a experimentar amb la geometria. Les tres formes bàsiques, el quadrat, el triangle i el cercle, són les protagonistes d'aquesta activitat. Amb l'exploració de l'entorn i l'ús de diferents materials, els infants podran identificar-les, dibuixar-les i aprendre a reconèixer-les en l'arquitectura de l'edifici de CaixaForum.

OBJECTIUS:
- Identificar les formes bàsiques de la geometria i relacionar-les amb l'entorn quotidià a través del joc i l'experimentació.
- Estimular la capacitat de reconèixer les formes geomètriques en l'arquitectura.
- Gaudir de les experiències i les creacions artístiques.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en les activitats que es facin del 12 de setembre al 31 d'octubre de 2019.
* Descompte del 50% combinant visites a les exposicions o a l'edifici amb una altra activitat.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Es prega màxima puntualitat. En el cas de P3, és recomanable que s'hi inscriguin a partir del mes de gener. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Experimentar amb la geometria, les tres formes bàsiques, el quadrat, el triangle i el cercle, són les protagonistes d'aquesta activitat a través de l'exploració de l'entorn.
Última actualització: 07/11/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Teatre, Matemàtiques
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA