Programa Escoles a la Nau - Arts plàstiques

El programa Escoles a la Nau dona la possibilitat a les escoles de realitzar tallers especialitzats d’art sovint fora de l’abast dels centres per la complexitat tècnica o per l’especialització requerida. Oferim als nens i nenes la vivència de l’aprenentatge gremmial, el contacte amb els materials, la transformació de la materia, la realització de les idees...

La Nau fa més de 18 anys que defensa l’art com a potent eina pedagogica per enriquir la sensibilitat, l’imaginari, estimular la intel·ligència i per interaccionar amb la matèria. Sobre el paper, les activitats que vehiculen la nostra feina són diverses: ombres xineses, fang, paper maixé, tinta xina, dibuix amb carbonet, aquarel·les... Els motius infinits: flors, bicicletes, girafes, sabates, ulleres, vaques, cadires... Cada any les variem, cada any les adaptem o n’inventem de noves. Els tallers els podem proposar nosaltres o els podem concebre de forma mancomunada amb l’escola per tal d’adaptar-los al curriculum de cada curs.

Els tallers es poden impartir a les escoles o en l’espai taller de la Nau, un lloc priviliegiat i cuidat per inspirar i concentrar-se, un antic taller de fusteria reformat, envoltat d’un jardí modernista en el barri de la Font d’en Fargas.
“A dibuixar, a pintar i a construir se n’aprèn”. I fent-ho coneixes, creixes, penses, sents i gaudeixes. L'art és una potent eina pedagògica i a través d'ella les persones descobrim i ens descobrim.
Última actualització: 02/11/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Artesania, Disseny, Pintura
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't