Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Bufar i fer ciència (Girona)

Un músic amb el seu instrument i un públic amb les orelles molt obertes. Tot està a punt perquè comenci el concert! Però… quins secrets amaga el so? A través de petits experiments combinats amb exemples musicals, l’alumnat descobrirà conceptes com l’ona sonora, la propagació i la producció del so, el timbre, la freqüència, l’amplitud… Tot això, amb l’objectiu de conèixer tots els secrets dels instruments de vent i, fins i tot, construir-ne algUn!

OBJECTIUS
– Conèixer i experimentar la classificació dels instruments de vent.
– Acostar de manera pràctica i amena a alguns conceptes bàsics de l’acústica.
– Descobrir la música des d’una òptica diferent de la que es fa servir habitualment i aprofitar la seva potencialitat com a disciplina transversal.

PROMOCIONS
* Descompte del 50% en la visita a l’exposició si fas una activitat i una visita a l’exposició el mateix dia a CaixaForum Girona.
* Fes una activitat de ciència a CaixaForum Girona i et convidem a tu i a la classe a visitar gratis CosmoCaixa Barcelona i a fer-hi l’activitat conduïda que trieu. Una invitació per cada reserva.

** Si veniu amb alumnes d’integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Places limitades. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d’educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l’activitat escollida o us proposarem l’activitat més adequada a les necessitats del grup.

Conèixer a través de la música conceptes com l’ona sonora, la propagació i la producció del so, el timbre, la freqüència, l’amplitud…

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • eso1c

Àrees de coneixement

  • Música
  • Física

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
dentrocentroescolar
Maig
Dll Dt Dc Dj Dv ( Matins a les 9,30 i a les 11,15 h )
30
30€ / Grupo
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.