Bufar i fer ciència (Barcelona)

Un músic amb el seu instrument i un públic amb les orelles molt obertes. Tot està a punt perquè comenci el concert! Però… quins secrets amaga el so? A través de petits experiments combinats amb exemples musicals, l’alumnat descobrirà conceptes com l’ona sonora, la propagació i la producció del so, el timbre, la freqüència, l’amplitud… Tot això, amb l’objectiu de conèixer tots els secrets dels instruments de vent i, fins i tot, construir-ne algUn!

OBJECTIUS
– Conèixer i experimentar la classificació dels instruments de vent.
– Acostar de manera pràctica i amena a alguns conceptes bàsics de l’acústica.
– Descobrir la música des d’una òptica diferent de la que es fa servir habitualment i aprofitar la seva potencialitat com a disciplina transversal.

PROMOCIÓ
* Descompte del 50% combinant visites a les exposicions o a l'edifici amb una altra activitat.

** Si veniu amb alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats. Es prega màxima puntualitat. Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.
Conèixer a través de la música conceptes com l'ona sonora, la propagació i la producció del so, el timbre, la freqüència, l'amplitud...
Última actualització: 23/10/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música, Física
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Gener, Febrer, Novembre
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA