Prototipatge TDR

Oferim acompanyament en els treballs de recerca en tecnologia dels estudiants de 1r i 2n de Batxillerat. especialment en projectes que requereixin treball de prototipatge i d’electronica. Fem especial èmfasi en la presentació com a eina de venda de cara al jurat.

Descripció:

- Els joves investigadors de Batxillerat adquiriran els coneixements necessaris per a la fabricació d’un prototip funcional que il·lustre el treball de síntesi i resultat dels mesos d’investigació.
- Durant les sessions de tutoria experts acompanyaran els alumnes o equips en el desenvolupament del prototip que hauran triat elaborar per il·lustrar el seu treball de recerca
- A través d’aquest aprenentatge que transmetem aplicant la nostra pròpia metodologia comprovada de “Learn by Making” (aprendre fent), els alumnes no només acaben amb un prototip i una presentació que impressionarà al jurat, si no que a més es porten un ventall de coneixements que creiem, són essencials per a la vida laboral que els espera i que, massa sovint, no està coberts pel sistema educatiu tradicional.
Posem a l’abast dels estudiants eines de fabricació digital que permetin experimentar i desenvolupar projectes: maquines d’impressió 3d, talla làser , fresat CNC, talla làser , fresat CNC, i més...
Última actualització: 07/01/20
Fitxa tècnica
BTX
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Artesania, Disseny, Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria, Matemàtiques, Recerca
Temàtica
#escolar, #treball de recerca, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA