Del mercat a la cuina i a la taula, a la Barcelona medieval

El pa i el vi eren la base de l’alimentació medieval. Els aliments que els acompanyaven eren de difícil conservació i les mestresses de casa, les esclaves i les serventes se’n proveïen cada dia als mercats organitzats per places i carrers a tota la ciutat. A través d’un itinerari per l’antic barri Quarter del Mar i la visita a les peces de la col·lecció de la Barcelona medieval del MUHBA Plaça del Rei, analitzarem com s’organitzava l’abastament d’aliments a la ciutat i quins gustos i aromes es trobaven a les taules medievals.
Com es proveïen d’aliments de les taules dels barcelonins a l’edat mitjana? Quins productes hi havia?
Última actualització: 08/09/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Cuina, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't