Participa a FIRST LEGO League, molt més que robots!

FIRST LEGO League és un programa internacional que desafia als joves d’entre 6 i 16 anys, a resoldre problemes del món real com el reciclatge, l’educació o les energies renovables. Mitjançant la seva resolució els joves s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia, i aprenen valuoses habilitats per al seu futur professional i personal com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació. El programa està basat en tres pilars: dissenyar, construir i programar un robot, desenvolupar un projecte que doni solució al problema plantejat i demostrar uns valors d’equip.
 
Per això, FIRST LEGO League és molt més que robots:

--> És vocacions STEM, oferint la possibilitat d’aprendre de manera integrada ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques per a la resolució de problemes del món real.

--> És desenvolupament d’ habilitats i competències del s. XXI, a través del treball per projectes i en equip.

--> És una gran comunitat formada per participants, entrenadors, voluntaris, àrbitres, jurat, socis i col·laboradors que, cada any, fan possible FIRST LEGO League.

--> És diversió i experiència vital. Els Valors FIRST LEGO League són l’ADN del programa. Els joves els integren en el seu aprenentatge, fent de la seva participació una experiència divertida i memorable.

--> És futur i talent. FIRST LEGO League genera oportunitats entre tots els joves per a que el dia de demà apliquin els seus coneixements i habilitats a la millora de les condicions de vida de les persones.
 
Cada temporada FIRST LEGO League convida a tots els equips a descobrir la diversió i l'emoció per la ciència i la tecnologia proposant un repte, a nivell global, relacionat amb un problema del món real.
 
Aquest repte respon sempre a un problema de l’actualitat i els participants, organitzats per equips i amb un entrenador, investiguen i desenvolupen la seva proposta de solució. En l’edició 2017-2018, el Repte HYDRO DYNAMICS explorarà el món de la gestió de l’aigua.

Actualment FIRST LEGO League està implementat a 88 països i hi participen més de 320.000 joves arreu del món.
FIRST LEGO League és un programa internacional que desafia als joves d’entre 6 i 16 anys, a resoldre problemes del món real. Mitjançant la seva resolució s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia.
Última actualització: 01/09/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Concursos i premis, Projectes de llarga durada, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Emprenedoria, Matemàtiques, Recerca
Temàtica
#escolar
ODS
Llarga durada
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't