Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

EL MEU COS: la cantata més esbojarrada de Cicle Inicial i Mitjà, amb percussió corporal!

El nostre cos és un regal i una sorpresa constant, redescobrim-lo tot fent una de les millors coses que podem fer amb ell: cantar plegats!
Participeu en un gran concert al Teatre Poliorama juntament amb escoles d’arreu del país, en què no faltarà la percussió corporal, coreografies, elements plàstics fabricats pels mateixos alumnes, disfresses, el públic familiar cantant… i fins i tot un rap!
Els alumnes cantaran dirigits pel propi compositor de l’obra, qui esdevindrà un estrambòtic professor d’anatomia, i acompanyats per l’Orquestra Infantil de Barcelona amb la seva la secció de grans (de 13 a 17 anys).
NO US FALTARÀ DE RES:
L’obra consta de 5 cançons a 1 veu més una última a 2 veus, repartides entre les escoles participants. Per preparar-la de novembre a juny rebreu un llibre+CD i una guia tècnica, i tant mestres com famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials, partitures, les lletres de les cançons, la narració i les il·lustracions, per treballar l’obra a classe i a casa.
A més, us oferirem 2 sessions de formació amb el director del projecte i una pedagoga de cant, i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.
MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat I AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae

Protagonitzeu una gran experiència musical col·lectiva amb l’Orquestra Infantil de Barcelona en un concert conjunt al Teatre Poliorama
ACTIVITAT GRATUÏTA PER A L’ALUMNAT / 60€ per grup-classe

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • ci
  • cm

Àrees de coneixement

  • Música
  • Educació cívica, en valors i per la pau

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Juny
Dc Dj ( 10/06/2020 a les 10,45h i 15,30h i 11/06/2020 a les 10,45h )
260
60€ / Grupo
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.