EL GRAN VIATGE DE LLÚCIA: muntem una obra de teatre musical al vostre propi centre!

Us proposem de muntar al vostre propi centre (o a un equipament proper) una obra de teatre musical amb els vostres alumnes d'ESO i/o Batxillerat, juntament amb una solista, una actriu i 10 músics joves.
Acompanyarem la Llúcia en un viatge musical que ens endinsarà en un món de dones d’aigua, donyets, minairons, dips i molts altres personatges de la rica i desconeguda mitologia catalana: una aventura de transformació i creixement centrada en la figura femenina que és una al·legoria del pas de la infantesa a l’adolescència i que tocarà de ple les emocions dels vostres alumnes!
A LA VOSTRA MIDA:
El projecte es desenvolupa durant 5-7 mesos, en funció de les vostres possibilitats i dedicació horària, i culmina amb un concert públic ple d’elements escenogràfics, teatrals i efectistes. És un projecte obert i flexible, en què adaptarem les intervencions musicals i teatrals, els solistes, la posada en escena, etc. a les característiques de cada centre i a les edats, itineraris i optatives dels alumnes del grup.
Per treballar les parts vocals i la posada en escena disposareu de les partitures, els àudios, el llibret, la guia tècnica, el conte, un bestiari amb tots els personatges mitològics i un plànol del viatge, i comptareu amb sessions de formació, seguiment i assaig amb el director artístic i la directora escènica.
REQUERIMENTS:
El projecte requereix un escenari mínim de 50-60 m2 al vostre centre. Si no en disposeu, podem ajudar-vos a buscar i reservar un equipament públic proper amb les característiques adequades.
El cost està definit a partir d’un mínim de 120 alumnes, però és possible replantejar-lo amb un nombre menor o major d’alumnes, o amb la preparació conjunta del projecte amb un altre centre.
Ompliu el formulari de sol·licitud i ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar junts tot el desenvolupament!
MÉS INFO, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat I AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae
Els vostres alumnes de Secundària protagonitzaran un fascinant viatge musical al món de les dones d’aigua en un gran muntatge musical i teatral al vostre centre!
Última actualització: 30/06/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Música, Teatre, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA