Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

VEUS D’AIGUA, la cantata conjunta de Cicle Superior i ESO al Teatre Poliorama

La cantata VEUS D’AIGUA, estrenada a l’Auditori de Barcelona el 2010, fa un recorregut musical per 4 fonts històriques de Ciutat Vella.
Els alumnes descobriran l’enorme capacitat expressiva de la pròpia veu i la força emocional del cant coral, alhora que descobreixen part de la cultura popular lligada a la Barcelona històrica i a l’aigua.
Es tracta d’un projecte únic de col·laboració entre alumnes de Cicle Superior de Primària, d’ESO i de Grau Superior de música d’arreu del país. Plegats, protagonitzaran un gran concert a un dels espais escènics més emblemàtics de Barcelona, el Teatre Poliorama, situat precisament al cor de Ciutat Vella.
NO US FALTARÀ DE RES:
Per preparar de gener a juny les cançons i coreografies, disposareu d’un llibre+CD i una guia tècnica, i tant mestres com alumnes i famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials i partitures, per treballar l’obra a classe i a casa. I també us facilitarem un dossier d’ampliació informativa sobre les fonts i els oficis de l’aigua que inclou l’itinerari de descoberta.
A més, us oferirem 2 sessions de formació amb el director del projecte i una pedagoga del cant, i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.
MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat I AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae

Una gran experiència musical col·lectiva al cor de la Barcelona històrica, acompanyats per l’Ensemble Instrumental Jove El Projectil

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Música
  • Història, cultura i patrimoni
  • Educació cívica, en valors i per la pau

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Juny
Dj ( 11/06/2020 a les 15,30h )
230
8€ / Alumne
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.