VEUS D'AIGUA, la cantata conjunta de Cicle Superior i ESO

ACTIVITAT GRATUÏTA PER L'ALUMNAT PARTICIPANT (60€ per grup classe)
La cantata VEUS D’AIGUA, estrenada a l’Auditori de Barcelona el 2010, fa un recorregut musical per 5 fonts històriques de Ciutat Vella.
Els alumnes descobriran l’enorme capacitat expressiva de la pròpia veu i la força emocional del cant coral, alhora que descobreixen part de la cultura popular lligada a la Barcelona històrica i a l’aigua.
Es tracta d'un projecte únic de col·laboració entre alumnes de Cicle Superior de Primària, d’ESO i de Grau Superior de música d’arreu del país. Plegats, protagonitzaran un gran concert a l'espai escènic més gran de Catalunya: l'Auditori del Fòrum.
NO US FALTARÀ DE RES:
Per preparar de gener a maig les cançons i coreografies, disposareu d’un llibre+CD i una guia tècnica, i tant mestres com alumnes i famílies tindreu accés via web a àudios, vídeos tutorials i partitures, per treballar l’obra a classe i a casa. I també us facilitarem un dossier d’ampliació informativa sobre les fonts i els oficis de l’aigua que inclou l’itinerari de descoberta.
A més, us oferirem 2 sessions de formació i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.
MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat I AL WEB DEL PAE www.barcelona.cat/programa-activitats-escolars
Una gran experiència musical col·lectiva al voltant de la Barcelona històrica, acompanyats per l’Ensemble Instrumental Jove El Projectil
Última actualització: 11/07/20
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada
Àrea de coneixement
Música, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
#música, #escolar
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't