LA FÀBRICA DE COLORS: la cantata de P5 a 2n que ha fet la volta al país!

La fàbrica de colors és una cantata expressament composta per a alumnes de P5 a 2n: convertiu-la en el projecte final d’Educació Infantil, el projecte de Cicle Inicial, o un gran projecte de col·laboració entre les dues etapes!
NO CAL QUE SIGUEU ESPECIALISTES DE MÚSICA:
Mestres, alumnes i famílies disposareu d’àudios, vídeos tutorials i molts altres materials per preparar l’obra a classe i a casa, de gener a maig.
A més, us oferirem 2 sessions de formació amb el director del projecte i una pedagoga de cant, i comptareu amb el nostre assessorament constant durant els mesos de preparació.
I la primera setmana de juny els petits de la vostra escola protagonitzaran, juntament amb escoles de tot el país, un dels grans concerts al Teatre Poliorama, acompanyats per l’Orquestra Infantil de Barcelona i dirigits pel propi compositor de l’obra. Des de 2014, milers de nens d’arreu de Catalunya i les Balears han interpretat La fàbrica de colors. Veniu i seguirem pintant de música el món!
MÉS INFORMACIÓ, MATERIALS DE MOSTRA I INSCRIPCIONS A www.utmusica.cat I AL WEB DEL PAE www.bcn.cat/educacio/pae
Participeu amb els petits de l’escola en un gran concert col·lectiu al Teatre Poliorama acompanyats per l’Orquestra Infantil de Barcelona / ACTIVITAT GRATUÏTA PER A L'ALUMNAT / 60€ per grup-classe
Última actualització: 30/06/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF2
CI
EE
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música, Educació cívica, en valors i per la pau
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Juny
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA