Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Descoberta de l’entorn

Als més petits (EI i CI) els acompanyarà una puput, un ocell molt comú a les zones que combinen bosc i camps oberts. Pel camí els haurà deixat tot de petites proves que hauran d’anar superant. Els mitjans (CM) faran d’exploradors i els més grans (CS), després de conèixer l’entorn, hauran de decidir si és bona idea que l’Ajuntament dugui a terme una gran obra urbanística en aquesta zona.

Farem un petit recorregut pels camps que envolten el Museu i veurem com el seu aspecte varia en funció de l’època de l’any. Intentarem esbrinar què hi ha sembrat el pagès i què es fa amb el producte que se n’obté.

Veurem també la zona boscosa, molt predominant a tota la zona del Montnegre i a la comarca de la Selva. Coneixerem algunes de les principals plantes del sotabosc i els arbres més característics del paisatge d’aquesta regió que, durant anys, han estat explotats per a múltiples funcions (extracció de carbó, pega, feixines, etc.).

Als més petits (EI i CI) els acompanyarà una puput, un ocell molt comú a les zones que combinen bosc i camps oberts. Pel camí els haurà deixat tot de petites proves que hauran d’anar superant. Els mitjans (CM) faran d’exploradors i els més grans (CS), després de conèixer l’entorn, hauran de decidir si és […]

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • inf2
  • ci
  • cm
  • cs

Àrees de coneixement

  • Ciències de la naturalesa i tecnologia

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
ciego1
sordo1
airelibre1
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv
Sense límit
2€ / Alumne
airelibre1
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.