Raids d'aventura

RAIDS D'AVENTURA

Pels més grans de primària hem preparat uns dies plens d'emocions i aventura en les seves diverses variants... Aprofitarem al màxim les possibilitats i recursos que ens ofereixen les nostres instal.lacions i, sobretot l'entorn natural incomparable que posseeixen .
Tria les teves activitats d'aventura: piragües, bateig de vela, padel surf, kayak, gimcana i esports de platja, rocòdrom, BTT, excursió pel litoral, descoberta nocturna de la vila, teambuilding, slack-line, patinatge sobre gel, visites cultural, activitats de sensibilització, activitats de lego ...

En totes les variants els nostres experimentats monitors incidiran en l'esperit de superació personal, el respecte i l'autonomia individual i grupal aplicant altes dosis d'aventura i energia!!!

Secundària

Uns dies per passar-s'ho bé, per créixer, per conviure, per superar-se.
Us apunteu a l'aventura? Quin Raid us agrada més?

• Raid d'aventura:.Unes estades per alliberar adrenalina i de superació personal i col·lectiva, on s'aprofundirà en valors propis del lleure com són la cohesió de grup o la coneixença mitjançant les activitats d'aventura
• Tecnoraid: Un tàndem perfecte d'esports a la natura, activitats de superació i tecnologia,
• Raid de Mar i Muntanya: Un còctel perfecte d'activitats al mar i la platja i a terra ferma.
• Raid Cultural: Estades que combinen les activitats d'aventura amb visites culturals. Unes estades ideals per aprofundir en diferents àmbits d'una forma divertida i lúdica.
Uns dies per alliberar adrenalina, per treballar l'esperit de superació (personal i grupal), el respecte i l'autonomia individual i grupal aplicant altes dosis d'aventura i energia!!!
Última actualització: 29/01/18
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA