Teatre fòrum I què, i què?

I què, i què? és un espectacle de Teatre Fòrum, i com a tal, consta de dues parts: les escenes de teatre i el fòrum. Al principi de l’espectacle – o en el moment de la contractació en funció de la demanda- es tria una problemàtica social, a partir de la qual el públic plantejarà diferents anècdotes o experiències que hagi viscut. Situacions difícils, violentes o complexes, que no tenien una resolució fàcil.

Dalt de l’escenari, donarem vida a aquestes històries, explorant les situacions quotidianes per a entendre-les des d’una mirada global. En un segon moment el protagonisme recau en les persones del públic, que passen a ser a participar activament. Participaran de manera activa en el debat i tindran l’oportunitat de pujar a l’escenari per a provar noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que tenen els personatges que encarnen. Així, es converteix en un assaig col·lectiu per a l’acció real, una forma de transformar la realitat des de la possibilitat de provar.

Si la realitat es pugués dibuixar al nostre gust... com seria?
Teatre fòrum a partir de les històries del públic, que s'adapta a treballar la temàtica demanada per l'escola o pel públic.
Última actualització: 24/05/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència, Formació professorat
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA