Teatre fòrum Es de Conya?

És de conya? és un espectacle de Teatre-Fòrum. En un primer moment es presenta una obra de teatre, en què tres personatges viuen diferents situacions de la seva vida quotidiana, travessades per estereotips de gènere, mites de l’amor romàntic i violències en la parella. En un segon moment es passa el protagonisme a les persones del públic, que passen a ser espectactrius. Participaran de manera activa en el debat i tindran l’oportunitat de pujar a l’escenari, substituint un actor o actriu, per a provar noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que té el personatge que encarnen. La resta de personatges reaccionaran davant les propostes de l’espectactriu. Així, es converteix en un assaig col·lectiu per a l’acció real, una forma de transformar la realitat des de la possibilitat de provar.
Teatre fòrum sobre violència de gènere en la parella on elpúblic pot pujar a escena a canviar el que troba injust i/o violent.
Última actualització: 24/05/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
PROF-FAM
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència, Salut i prevenció de conductes de risc, Formació professorat
Temàtica
#escolar
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacte
CONTACTA