De la terra al plat

Com trobem els aliments que consumim a la natura? Amb aquesta activitat treballem el procés dels aliments des que surten de la terra fins que els consumim. Identifiquem i classifiquem les fruites, les verdures i les hortalisses segons el seu color, el tipus de planta de la qual provenen i l'estació de l'any a què pertanyen. Després ens endinsem al món de la cuina i experimentem les diferents maneres de consumir els aliments: crus, cuits, amb pell... Convertits en petits xefs elaborem una macedònia de fruites i la degustem entre tots els companys.
Taller per conèixer l'estat natural dels vegetals al camp i les modificacions que cal fer per servir-los al plat. Prendre consciència de la importància del consum de vegetals per a la nostra salut.
Última actualització: 23/06/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
CI
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Cuina, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacte
CONTACTA