Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Aprenem rimant. La maleta de Torras i Bages

L’activitat se centra en una visita a la catedral de Vic per descobrir la figura de Torras i Bages com un bisbe amb inquietuds culturals molt fortes que el va portar a estar vinculat a grans figures del seu temps. Coneixerem la seva amistat amb Sert i descobrirem com va ser el procés per pintar la catedral i quins són els temes escollits. Treballarem amb dibuixos fets per la Pilarín Bayés.

Amb aquesta proposta educativa es pretén fer un treball transversal potenciant el protagonisme de l’alumne com a generador del relat. És per això que a partir del material de dinamització i mitjançant la transmissió de coneixements bàsics, l’alumne serà capaç d’entendre i traçar una història encadenada. Tot i la transversalitat de la proposta, aquesta incidirà més en l’àmbit artístic i cultural, i en l’àmbit lingüístic, ja que la dinamització proposada parteix de la creació d’una auca.

Una visita guiada a la catedral de Vic on, a mesura que recorrem l’espai, descobrirem la vida del bisbe a través d’objectes d’objectes significatius que ens permetran crear l’auca de Torras i Bages.

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs

Àrees de coneixement

  • Pintura
  • Història, cultura i patrimoni
  • Llengua i literatura catalana

Objectius de desenvolupament sostenible

dentrocentroescolar
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( A convenir )
Sense límit
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.