Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Visita guiada al Museu del Coure i a la fàbrica La Farga (alumnes de secundària)

Amb la seva visita, els alumnes de secundària podran recórrer el Museu del Coure i descobrir els seus usos, aliatges, nomenclatures, propietats, així com els orígens de la metal·lúrgia, el procés de reciclatge del coure o el de la cera perduda. A continuació, visitaran la fàbrica de La Farga Lacambra a través de la passarel·la on veuran de prop el procés de producció del coure.

En el dossier pedagògic es detallen la visita i les activitats adaptades a l’Educació Secundària Obligatòria. El professorat tindrà a la seva disposició un dossier amb activitats específiques sobre els coneixements adquirits durant la visita.

El Museu del Coure forma part del projecte Prat de la Riba, impulsat per CRECIM, per incentivar l’alumnat de secundària a escollir la disciplina tecnològica o científica com a professió per al futur. Per a més informació i/o reserves, consulteu www.pratdelariba.cat

Un guia acompanyarà els grups per oferir una visita comentada de la col·lecció del museu i l’empresa La Farga. El recorregut de inclou tant la col·lecció del museu com la passarel·la.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso1c
  • eso2c

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia
  • Història, cultura i patrimoni

Objectius de desenvolupament sostenible

minusvalido
dentrocentroescolar
Tot el curs
Dt Dc Dj ( Disponibilitat entre les 09.00h i les 17.30h )
30
4€ / Alumne
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.