Visita guiada al Museu del Coure i a la fàbrica La Farga (alumnes de secundària)

Amb la seva visita, els alumnes de secundària podran recórrer el Museu del Coure i descobrir els seus usos, aliatges, nomenclatures, propietats, així com els orígens de la metal·lúrgia, el procés de reciclatge del coure o el de la cera perduda. A continuació, visitaran la fàbrica de La Farga Lacambra a través de la passarel·la on veuran de prop el procés de producció del coure.

En el dossier pedagògic es detallen la visita i les activitats adaptades a l'Educació Secundària Obligatòria. El professorat tindrà a la seva disposició un dossier amb activitats específiques sobre els coneixements adquirits durant la visita.

El Museu del Coure forma part del projecte Prat de la Riba, impulsat per CRECIM, per incentivar l'alumnat de secundària a escollir la disciplina tecnològica o científica com a professió per al futur. Per a més informació i/o reserves, consulteu www.pratdelariba.cat
Un guia acompanyarà els grups per oferir una visita comentada de la col·lecció del museu i l'empresa La Farga. El recorregut de inclou tant la col·lecció del museu com la passarel·la.
Última actualització: 22/02/2017
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
Gratuïta
Idiomes
Contacte
CONTACTA