Tecnologia Creativa P4 i P5

A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia mentre s’introdueixen conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques. És educació STEAM (Science, Technology, Engineering, Art + Design and Math) però posant l'èmfasi a la A d'Art i Disseny.

D'aquesta manera, l'alumnat te l'oportunitat d'ampliar la seva imaginació i exercitar la seva creativitat alhora que desenvolupen noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de problemes.


Què farem?
Aquesta és una activitat STEAM 100% on iniciem als nens i nenes en la programació, l’art digital, l’electrònica i la robòtica educativa d’una manera molt lúdica i utilitzant el joc com l’eina principal d’aprenentatge. Farem activitats molt diverses i dinàmiques utilitzant eines com robots, tablets, jocs de construcció, Makey Makey, leds, cartró, plastilina i materials diferents i fins i tot el nostre propi cos perquè sigui impossible aborrir-se!

Treballarem aspectes com la percepció espacial, el pensament seqüencial, el pensament lògic-matemàtic, la capacitat d’abstracció i la motricitat fina a l’hora que reforçarem aspectes com el treball en equip, la cohesió, la paciència, la concentració...
Activitat STEAM on iniciem als nens i nenes en la programació, l’art digital, l’electrònica i la robòtica educativa d’una manera molt lúdica i utilitzant el joc com l’eina principal.
Última actualització: 27/08/2019
Fitxa tècnica
3-5
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA