Tecnologia Creativa: des de 4t de primària fins a 6è de primària

Programació, videojocs, tinkering i robòtica!

Aquesta extraescolar està dissenyada per noi i noies de 1r a 4t d'ESO i té com a objectiu principal que els alumnes dissenyin i desenvolpin els seus propis projectes de maner aautònoma amb l'acompanyament del professor.

Fem animacions i videojocs, construïm hardware (fem un gamepad, un joc del filferro, un dispositiu de salt, un "guitar hero"…) i treballem els diferents elements que configuren un robot: sensors de llum, de infraroigs, de proximitat, seguidor de línies, llums LED RGB, brunzidor, motors, etc.

Eixos Creativa posa a disposició dels alumnes tot el material necessari: ordinadors, plaques i robots. Tot i això, hem tingut moltíssima cura seleccionant software de codi lliure per a que els alumnes el puguin descarregar gratuïtament a l’ordinador de casa i -sobre tot- fent servir hardware molt accessible econòmicament (si ho comparem amb d’altres productes de software/hardware propietari que hi ha al mercat). Tot això amb la intenció de que els alumnes més inquiets puguin continuar investigant i aprenent pel seu compte més enllà de l’àmbit del curs.
A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la programació i la robòtica. És educació STEAM però posant l'èmfasi a la A d'Art i Disseny.
Última actualització: 27/08/2019
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
Objectius de desenvolupament sostenible
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA