Fes la teva rosa de Sant Jordi electrònica

En aquest taller, barregem art i ciència per elaborar, a partir de material divers, una manualitat (la rosa de Sant Jordi) alhora que creem un circuit elèctric mitjançant una pila de botó, cinta adhesiva de coure (un material molt efectiu per a la creació de circuits en 2D i 3D) i un LED. Treballem els fonaments de l'electrònica mentre desenvolupem la nostra part creativa i artística, ja que cada postal parteix de les mateixes bases, però cada alumne la pot desenvolupar de manera completament diferent dels altres, amb possibilitats gairebé infinites. En acabar el taller, els participants es poden emportar a casa la creació feta.

Divendres, 16 d'abril 2021 a les 18 h
Durada: 2 hores.
Edats: de 7 a 11 anys
Preu: 11 €

Cal inscripció prèvia, que es realitza de forma presencial a la recepció de l’Espai Cultura, en horari d’obertura i atenció al públic. Podeu reservar plaça per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari que trobareu a la web.
Elaborarem a partir de material divers, una manualitat (la rosa de Sant Jordi) alhora que creem un circuit elèctric mitjançant una pila de botó, cinta adhesiva de coure i un LED.
Última actualització: 23/04/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM, #santjordi
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't