Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

HP CodeWars 2018 – Competició de programació

L’HP CodeWars és una competició de programació que busca fomentar l’interés dels joves de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat o graus mitjans per les vocacions científiques i tècniques, o STEM per les seves sigles en anglés. Aquesta competició té lloc a les instal.lacions d’HP a Sant Cugat el primer dissabte de cada mes de Març. La del 2018 ja serà la quarta edició d’un esdeveniment que no ha fet més que crèixer.

Per participar-hi no fa falta tenir grans coneixements de codi: simplement, ganes de passar-ho molt bé i de seguir aprenent! Cal tenir en compte que l’esdeveniment es celebra en anglés, idioma oficial de la companyia i del centre a Sant Cugat del Vallés.

La propera edició tindrà lloc el dia 3 de Març del 2018, tot i que encara no s’ha obert el registre. L’equip guanyador, a més a més d’endur-se premis, també guanyarà un viatge per participar al HP CodeWars de Houston, als EUA.

La competició dura 3 hores, però l’esdeveniment és tot el dia fins les 5 PM. Els alumnes que participin, sempre formant equips de 3 persones, han de venir acompanyats del professor/a que els inscriu, que a més a més rebrà una sessió dinàmica mentre els alumnes competeixen. A l’hora de les inscripcions, podreu pre-registrar fins a 2 equips per escola/intsitut. La confirmació de les inscripcions es farà al febrer.

Per a més informació, podeu contactar-nos a hp-code-wars.bcn@hp.com o a http://www.hpcodewarsbcn.com/

Us hi esperem! mentrestant, Feu una ullada al video de la competició de l’any passat: httpss://www.youtube.com/watch?v=NH85Nu6cGOY

Competició de programació per a joves de 3r d’ESO fins a 2nd de Batxillerat. No cal tenir grans coneixements de codi, només ganes de passar-ho bé! http://www.hpcodewarsbcn.com/

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • eso2c
  • btx
  • cf

Àrees de coneixement

  • Informàtica, telecomunicacions i robòtica
  • Llengua anglesa

Competències bàsiques

  • Pensar i comunicar
  • Tractament de la informació i competència digital
  • Raonament matemàtic
  • Aprendre a aprendre
  • Autonomia i iniciativa personal
dentrocentroescolar
Març
( Tot el dia - dissabte 3 de març )
Sense límit
Activitat gratuïta
dentrocentroescolar
Fora del centre escolar espai interior

CONTACTE

Entitat: HP

Adreça: HP Sant Cugat, Camí de Can Graells, 1-21, 08174, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Telèfon: 34930030895

Email: hp-code-wars.bcn@hp.com