HP CodeWars 2018 - Competició de programació

L'HP CodeWars és una competició de programació que busca fomentar l'interés dels joves de 3r d'ESO fins a 2n de Batxillerat o graus mitjans per les vocacions científiques i tècniques, o STEM per les seves sigles en anglés. Aquesta competició té lloc a les instal.lacions d'HP a Sant Cugat el primer dissabte de cada mes de Març. La del 2018 ja serà la quarta edició d'un esdeveniment que no ha fet més que crèixer.

Per participar-hi no fa falta tenir grans coneixements de codi: simplement, ganes de passar-ho molt bé i de seguir aprenent! Cal tenir en compte que l'esdeveniment es celebra en anglés, idioma oficial de la companyia i del centre a Sant Cugat del Vallés.

La propera edició tindrà lloc el dia 3 de Març del 2018, tot i que encara no s'ha obert el registre. L'equip guanyador, a més a més d'endur-se premis, també guanyarà un viatge per participar al HP CodeWars de Houston, als EUA.

La competició dura 3 hores, però l'esdeveniment és tot el dia fins les 5 PM. Els alumnes que participin, sempre formant equips de 3 persones, han de venir acompanyats del professor/a que els inscriu, que a més a més rebrà una sessió dinàmica mentre els alumnes competeixen. A l'hora de les inscripcions, podreu pre-registrar fins a 2 equips per escola/intsitut. La confirmació de les inscripcions es farà al febrer.

Per a més informació, podeu contactar-nos a hp-code-wars.bcn@hp.com o a http://www.hpcodewarsbcn.com/

Us hi esperem! mentrestant, Feu una ullada al video de la competició de l'any passat: httpss://www.youtube.com/watch?v=NH85Nu6cGOY
Competició de programació per a joves de 3r d'ESO fins a 2nd de Batxillerat. No cal tenir grans coneixements de codi, només ganes de passar-ho bé! http://www.hpcodewarsbcn.com/
Última actualització: 09/01/17
Fitxa tècnica
ESCOLAR
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Llengua anglesa
Temàtica
#escolar
ODS
Jornada sencera
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Contacte
CONTACTA