CONCURS JOVES I MOBILITAT

Protegits a l'escola, com protegim també la mobilitat del seu entorn?
Una escola és un entorn sensible que com a tal, necessita disposar d’una protecció especial. Una protecció acollidora – des de l’àmbit de la seguretat viària – per als membres de la seva comunitat educativa, que alhora fomenti una mobilitat segura, saludable, sostenible i autònoma en els desplaçaments escolars.


Poden participar alumnes d'ESO, Batxillerat i CFGM i també nois i noies de 12 a 18 anys membres de casals i centres de lleure. Els treballs es poden elaborar de forma individual o en grups de fins a 4 components. Hi ha diferents modalitats de treball per mostrar la visió que es té sobre la problemàtica que es planteja:

- Anunci gràfic
- Vídeo a Instagram
- Projecte de millora

Cada participant, individual o en equip, ha d’estar associat a un professor/tutor responsable, el qual haurà de gestionar la inscripció dels seus alumnes registrant només el nom del grup i el total de participants per grup al web del concurs.

L’accés al web www.jovesimobilitat.cat és obert fins al 30 d’abril de 2021. Durant aquest període, els professors/tutors/monitors dels joves participants podran penjar en qualsevol moment les diferents propostes.

El proper 31 de maig es comunicaran els 2 finalistes de cada modalitat. La comunicació es fa a través dels tutors dels grups, la web de concurs i les xarxes socials. La proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis tindrà lloc el mes de juny, en un acte a Barcelona.

El concurs està organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i el Servei Català del Trànsit.
El concurs vol contribuir a la reflexió dels adolescents envers la mobilitat entesa com un sistema social de convivència i responsabilitat, amb diversitat de modes i d’usos.
Última actualització: 09/03/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Transport i seguretat vial
Temàtica
#escolar
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't