VISITA LA GRANJA CAN JORDI AMB LA TEVA ESCOLA

En aquesta activitat tindrem l'oportunitat de conèixer, observar i estar amb contacte amb els nostres animals de la granja, la vaca Marieta, la porqueta Bombó i molts més!

Coneixement en viu de tots els animals; des dels sentits, la vivència els infants realitzen l'aprenentatge.

Amb el toca toca de les cabretes, dels conills, dels porquets, dels ponis i de tots els animalons de la granja, aprenen característiques principals dels animals.

Aquesta activitat del toca toca es complementa amb una volta a cavall, per tal de potenciar el vincle amb l'animal, així com la volta en el carro de pagès.

Coneixerem l'alimentació, la morfologia i la cura dels diferents animals que ens acompanyaran en aquesta visita.

Sobretot remarcarem la importància de respectar als animals i a la natura. La nostra finalitat és que passeu una bona estona, plena de somriures i plena d'aprenentatge.

Aula Entorn Rural Can Jordi ens defineix el nostre entorn i metodología . Un espai lliure on els nens i les nenes poden viure de primera mà el que treballen a l'aula. Les activitats estan plantejades de tal manera que els nens i les nenes hagin de tenir la capacitat d'autogestionar-se per tal de dur a terme els diferents reptes que presentem. Reptes com per exemple:

- Qui sap quins son els animals mamífers? Doncs toquem, aquest animal mamifer ( com per ejemple la vedella)

- Pujar a sobre d'un cavall. El fet de que el nen o la nena s'exposi a una situació sense els pares d'aquest nivell, els permet fer un creixement personal per després explicar als pares.

- Pujar a carro amb els companys i companyes: es pot crear una cohesió de grup més forta, ja que els nens i les nenes amb l'ajuda de monitors i professors, hauran de expresar les emocions que senten en el moment.

L'activitat presentada es adaptada als diferents nivells de les edats

Nota : protocols / mesures del covid 19
Toca toca amb interacció dels animalons de la granja, aprenen desde els sentits tots animals , volta a carro i volta a cavall.
Última actualització: 15/10/20
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
#escolar
ODS
Mig dia
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Contacte
CONTACTA