EXCURSIÓ AL CENTRE KANSTAK EDUCACIÓ CANINA

Kanstak Educació Canina fa 15 anys que es dedica a l’educació canina i a les activitats assistides amb gos, adaptant els tallers o sessions a cada grup segons edat i els objectius acordats amb cada centre. Mitjançant aquests tallers, de forma dinàmica i amena promovem valors com el respecte, el treball en equip, l’empatia i altres àrees com les habilitats socials, l’autocontrol o l’atenció. Pels alumnes més petits (des de l’escola bressol) realitzem uns tallers especials per treballar també aspectes com la psicomotricitat o l’estimulació sensorial. Les nostres instal·lacions estan ubicades en un entorn natural i màgic del Maresme on els alumnes poden gaudir d’una jornada educativa diferent i motivadora.
Els gossos amb els que treballem són gossos de teràpia, amb accés permès a centres de salut i/o educació on treballem habitualment i educats especialment per aquestes activitats.
El nostre equip es pot adaptar a qualsevol activitat que el centre docent pugui suggerir així que també estem oberts a qualsevol nova proposta per tal de seguir una temàtica determinada que s’estigui treballant en aquests moments a l'escola.
Excursió al centre d'Educació Canina Kanstak, una jornada d'activitats a la natura per fomentar el respecte, el treball en equip, l'empatia, les emocions,... amb el suport dels nostres gossos!
Última actualització: 28/02/2020
Fitxa tècnica
ESCOLAR
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
Tipus d'activitat
Granja-escola / nucli zoologic, Jornada lúdica, Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia, Aprenentatge Servei, Bullying, Educació cívica, en valors i per la pau, Ètica, filosofia i debat, Tutoria i convivència, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
#escolar
Objectius de desenvolupament sostenible
Tot el curs
De pagament
Idiomes
Contacte
CONTACTA