Formacions Certificades Robòtica Educativa

El PLA de FORMACIÓ en ROBOTICA EDUCATIVA de RO-BOTICA es realitza en diversos cursos, cada curs es desenvolupa segons els següents paràmetres d'aprofundiment.

El nivell 0 és d'Introducció, És la formació de presentació dels diferents robots educatius, amb l'objectiu que els destinataris tinguin un primer contacte amb tots els robots i els ajudi a decidir quin o quins d'ells són els adequats per a les seves necessitats educatives.

El nivell 1 és d'Iniciació. És la formació amb la qual s'aprofundeix en un robot en concret, el seu muntatge, el seu ús, com carregar-ho, etc. A més, donem a conèixer les aplicacions complementàries per programar-los.

I el nivell 2 de Treball a l'aula. És la formació en la qual s'aborda com utilitzar el robot a l'aula, donem als assistens diversos exemples d'activitats per realitzar a l'aula.

Presentem els següents robots:

- Bee-bot y Blue-bot
- Albert
- Robotis Play PET’s 600 i 700
- Pro-bot
- LEGO® WeDo 2.0
- LEGO® Maquinas simples
- LEGO® Maquinas motorizadas
- LEGO® MINSDTORMS® EV3
- Fischertechnik®

És realitzen formacions estàndars certificades i tancades, a mida, als propis centres, i a l'espai RO-BOTICA.
RO-BOTICA Educativa és una formació per formadors. Els cursos van destinats a professors d'infantil, primaria, i ESO, monitors d'activitats extraescolars i educadors interessats en el tema
Última actualització: 17/01/20
Fitxa tècnica
16
3-5
Tipus d'activitat
Curs o formació
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
ODS
Mensual
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacte
CONTACTA