Eines usuari


VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA EDUCATIVA?

Fem pa. El conreu tradicional del blat

Taller dissenyat per a conèixer el procés tradicional d’elaboració del pa. L’activitat comença a la sala del blat del museu, descobrint les feines i eines emprades en el conreu i la collita del blat.

A continuació els alumnes s’aproparan al camp de blat, on veuran com és la planta al llarg del seu cicle biològic, utilitzaran un molí manual per a obtenir la seva pròpia farina i visitaran la cuina de la masia on descobriran els espais i estris relacionats amb l’elaboració del pa (pastera, forn…).

Per últim, dins l’aula els alumnes finalitzaran l’activitat elaborant la massa i coent el pa que han fet al forn.

Activitat vivencial i manipulativa que mostra el complex procés d’elaboració d’aquest aliment, des de la sembra del cereal a l’obtenció de la farina i l’elaboració i cocció del pa.

Material complementari

Dóna’ns la teva opinió!


FITXA TÈCNICA

  • cm
  • cs
  • ee

Àrees de coneixement

  • Coneixement del medi i Biologia
  • Salut i prevenció de conductes de risc

Competències bàsiques

  • Aprendre a aprendre
  • Coneixement i interacció amb el món físic
Tot el curs
Dll Dt Dc Dj Dv ( Matins, de 10 a 13h )
30
165€ / Grupo ( Preu variable )
Fora del centre escolar espai exterior

CONTACTE

Entitat: Espai Natura Sabadell

Adreça: Carrer de la Prada, S/N. Sabadell

Mapa: Clica aquí

Telèfon: 937 164 781

Email: espainatura@fundaciosabadell.cat